Å blogge eller ikke?

Nei å nei... Nå er det altfor lenge siden jeg har vert innom bloggen og lest og blogget ..
Spørmålet er hvorfor?
Jeg har massevis å blogge om , jeg har mange gode venner her inne som jeg følger...
Er det for mange sosiale medier?
Er det for tidkrevende?
Ikke vet jeg, men jeg føler samtidig at dette er det mest interessante stedet å være digitalt sosialt, fordi det er innlegg som er fra livet , som er viktig for folk, ideer og tips , osv..
Jeg skal nå forsøke å komme igang igjen for litt mer aktiv blogging!

Er det flere der ute som føler det blir mye og ikke klarer å henge med i svingene ?

Ha e fin mandag!

4 kommentarer

vonhippie

26.08.2013 kl.09:28

God dagen :) Og velkommen i klubben ja... Jeg prøver å holde meg her og litt facebook. Twitter har jeg kutta ut, for det meste. Fant ut at der var det kun plass til kjendiser, som promoterte sine ting...og umulig å komme gjennom. Ingen som finner en der, om man ikke har et kjent navn...så da twitrer man for seg sjøl hahahaha.

Bloggpauser er godt - så kommer man tilbake, og alt er ved det gamle :) Kos deg med lesingen og ha en fin mandag - klem :)

Mariann Sæther Tokle

26.08.2013 kl.11:47

Jeg skriver stort sett hver dag, men jeg leser veldig lite blogger. Skriver gjør jeg for terapi, jeg har mye tanker jeg trenger å bearbeide, hvis ikke durer de rundt i skallen min og kroppen min. Jeg har en sånn høysensitiv hjerne som absolutt skal styre med så mye tankevirksomhet:) Da er det godt å bruke ordene. Dessuten sitter jeg jo her alene hele dagen så det er kjekt å ha noe å gjøre

hageoghus

26.08.2013 kl.19:31

Det går opp og ned med bloggingen min også, men hver 2. Dag kommer det ett innlegg.

strikkogtov

26.08.2013 kl.22:23

Jeg henger ikke med. Twitter, instagram har jeg ikke prøvd meg på. Holder meg til bloggen og FB, men ikke så ofte oppdateringer.

Hyggelig å høre fra deg igjen, iallfall :)

Skriv en ny kommentar

hits