VM i Kollen..

Jeg som aldri har vert i Holmenkollen gledet meg stort til å komme bort der å se hvordan det var , ta masse bilder og bare nyte det !

LOKAL TÅKE sa hun damen på væremeldingen ....Men e det mulig ??? det var ca 6 m. sikt ...så jeg hørte kun  klaskene hver gang hpperne landet ...  Opplevelse..?? not!

På langrenn arenaen stord ned neder på stadion , og om det hadde vert sikt kunne jeg sett både start og sluttspurt, og bakken der de spurter ....

Men en opplevelse var det å høre stemningen , se på folket og bare være tilstede..

 

 

Heia Norge!!!!

5 kommentarer

farmoringrid

04.mar.2011 kl.10:47

Stor opplevelse for dem som kommer langveis fra og har betalt dyr reise og opphold må jeg si. Nå erter jeg sikkert på meg mange. Jeg var av den oppfatning da "debatten" gikk om nytt nasjonalanlegg at det burde ligge et annet sted på grunn av tåka.

Denufrustrerte frue

04.mar.2011 kl.11:36

Må legges til Januar detta ;)Huff da hadde jeg følt meg snytt ! Vi får heller se det på TV ,Go hælj!!!

leirabestas

04.mar.2011 kl.19:36

Artigt bilde da:))stod her en dag og såg litt av begivenheten på tv,jeg sa da stakkars folk der er jo bare tåke:))godt du ser positivt på det med stemnings opplevelse da

Creativboligstyling.

10.mar.2011 kl.12:45

Så heldig du er som fikk oppleve VM på nært hold! Det må jeg få gjort engang også :)

Tusen takk for kjempe koselige kommentarer. Når du kommenterer får jeg ikke trykket meg direkte inn på bloggen din, har du ført på http adressen ? Bare slik at andre også får mulighet til å klikke seg inn på den koselige bloggen din...tenkte jeg ;)

Ha en fin dag! ***

elisabeth

11.mar.2011 kl.14:15

En herlig opplevelse ;) god helg til dæ

Skriv en ny kommentar

hits